Två nätter på Lillö och en dag i Kokkola

Det blev några dagars paus här, men tiden vill inte riktigt räcka till för att jag ska hinna sätta mig ner vid datorn ensam. Direkt jag tar fram datorn är det ju en liten en som också vill skriva, och det det brukar ju inte bli till någonting, så nu passar jag på då hon sover ❤. 
 
Vilken bra helg det blev! Det var ju inte precis sommar värme på fredag då vi åkte till Lillö, men det gjorde ingenting. Johnny började med att sota alla skorstenar då pappa inte vill klättra på tak längre. Det var ju bra då det blev gjort. Jag skulle inte heller ha velat klättra upp på taket. Sedan grillade vi mat och drack kaffe. Det blev ju snabbt mörkt så hann inte med så mycket annat den kvällen. Klockan var 23 då Wilma äntligen somnade, men då var jag så trött så det blev läggdags för oss en stund senare.
 
 
På lördagen gick Johnny till skogs för att såga några träd som blåst omkull i vintras. Bra att få bort dem från skogen. Vi tog oss en promenad och gick och såg på hur det gick med skogsarbetet. Efter vägen hittade vi några lingon också som vi snabbt åt upp. Sedan ville Wilma bara ha mera lingon, så blev att söka efter några till. 
 
 
Sedan blev det en vagnpromenad. Hann också spela lite Ticket to ride. Wilmas faffa var efter två lass av veden, sista varvet var fammo också med så då bjöd vi dem på kaffe. En sväng via den närmaste butiken blev det på kvällen då mjölken höll på att ta slut. Sedan blev det bastubad i mörkret, mysigt.
 
På söndagen var det regn och rusk. Vi packade bara ihop och åkte därifrån på förmiddagen.
 
 
Vi hade tänkt åka hem, men Wilma somnade i bilen så då passade vi på att köra till Kokkola istället. Johnny skulle köpa några delar till båtkärran som inte fanns i stan. Det blev också ett loppisbesök och mat på Rax.
 
 
Roligt med en oplanerad utfärdsdag i regnet och en riktigt bra helg igen. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0