Höst i luften

Vips var vi i slutet av denna vecka. Dagarna och veckorna går så snabbt. I tisdags hade vi besök av Wilmas kompisar, blev som vanligt några roliga timmar. 
 
 
Igår sken äntligen solen då vi tog en vagnpromenad. Skulle egentligen inte ha behövt gå så långt då Wilma somnade ganska snabbt, men gick ändå 3 km då det var så fint väder. Det doftade höst.
 
 
Igår kväll blev det babysim, efter två veckors uppehåll pga förkylning. Det gick bra! Efter simningen for jag på spinning. Länge sen sist. Känns mest i fötterna och rumpan idag. Synd då de slutade med Bodycombat på onsdags kvällarna, skulle hellre ha farit på det. 
 
Idag blev det en dag på språng. Började med att fara till Minimani. Shoppade lite och åt sedan lunch vid Panini. Wilma blev fort trött så tog fram vagnen ur bilen och traskade iväg genom Tiklasparken. Sedan vidare till Comboliina. Wilma sov sig igenom loppisen, bra så. Sedan gick vi ännu en runda runt parken och begravningsplan och in i Minimani igen. Två timmar gick vi omkring, sedan vaknade hon. Åkte vidare till Combo. Hemma var vi igen först sent på eftermiddagen. Bra med lite annan underhållning. Hemma står hon mest och pekar att hon vill se på tv eller ha telefon.  (I alla fall de senaste två dagarna.) Ingen skillnad vad man hittar på så pekar hon på tv:n. Det duger inte med några leksaker eller böcker. Envis är hon, kanske lika envis som sin mor. Så en stund får hon nog se på tv eller på telefon, men aldrig någon lång stund. Är väl en fas just nu.
 
 
Nu håller vi tummarna för fint väder resten av veckan så vi kan vara utomhus och njuta av höstvädret.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0