Frost, förkylning, auktion och båten uppe

Den ena förkylningen har avlöst den andra här i huset. Wilma hade bara hunnit vara fri från förkylning några dagar, så vips var den här igen. Då hon vaknade på fredag morgon var hon riktigt förkyld igen. Inte undra på att hon sov oroligt. Undrar förstås var hon hittat den, eller var hon blivit smittad, men det kan ju vara precis var som helst. På babysim, på loppis eller i butiken. Vi kan ju inte bara sitta hemma heller. Tyvärr blev det inget kalasande för oss i helgen, ville inte fara dit och smitta ner alla. Vi får fira Felicia en annan dag. Dessutom var Wilma riktigt trött och hade säkert lite feber både fredag och lördag. Stackars liten ❤. 
 
Den första frostnatten fick vi också uppleva i slutet av veckan. Nu kan man inte förneka det faktum att sommaren är över för i år. 
 
 
Igår passade jag på och åkte på auktion helt själv, till Kärklax. Var riktigt roligt. Trodde inte där skulle finnas några intressanta saker, inte enligt annonsen i alla fall, men där fanns många fina saker. Det kom lite regn, men det gjorde inte så mycket. Sedan sken solen igen. Jag ropade in en korg med ett virkat sängöverkast samt dukar. Wilma fick en fin tramptraktor (ska få den till julklapp). Två och en halv timme stannade jag där, skulle nog säkert ha stannat ännu lite längre, men ville åka hem och se hur de hade det här hemma. Wilma hade sovit lika länge som jag varit borta, så det hade varit lugnt. 
 
 
Idag bjöd mamma och pappa på mat. Blev också en promenad så Wilma fick sova. Sedan spelade hon en trudelutt på pianot.
 
 
Sedan åkte vi till Lillö och tog upp båten, mamma och pappa kom också med. Skönt att ha fått upp båten före den fryst fast eller vattnet försvunnit.
 
 
Det kunde ha gått värre än vad det gick, men vi trillade allihopa i tur och ordning. Ja inte till sjöss, det var bara Johnny som fick känna på det kalla vattnet. Vi andra hittade några stenar som låg opassligt. Ja det var nog några stenar som ställde till det för Johnny också. Så nu har Johnny sjuk fot och mamma sjuk hand. Nåja, det var tur att det gick som det gick ändå. Och båten kom ju upp ändå.
 
Imorgon blir det jobb för mig. Bara en vecka kvar av vårdledigt, sen börjar jag jobba på riktigt. Får se hur det ska gå. Nå nog ska det väl gå bra.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0