Vardagen rullar på

Tre veckor har jag jobbat. Hur tycker jag att det har gått då? Jo, nå helt bra tycker jag. Trött var jag nog veckan då jag bara hade morgonskift, men jag överlevde, hehe. Tycker mest om att ha varierande arbetstider, nån morgon, kväll och natt. Märker nog att Wilma vill upp i famnen direkt jag kommer hem om jag varit borta länge, men annars tror jag inte hon har märkt av att jag börjat jobba. Hon har ju busat med pappa istället och fammo och faffa ibland. Hade oroat mig lite över att jobba dubbelnatt då det var så länge sedan sist, men det gick bra. 
 
 
Nu har vi fått njuta av fyra lediga dagar tillsammans. Har möblerat om lite där uppe och idag hämtas några möbler som vi ska sälja. Bokhyllorna som jag köpte för x-antal månader sedan har Johnny målat vita och nu har de kommit upp på vinden. Ska ännu möblera om lite och se hur vi ska ha det innan allt där färdigt. Ni får se sen då det är färdigt, just nu ser det mest råddigt ut. 
 
 
Igår träffade jag Sofia och Malena i stan. Det blev lunch på Momento, god pasta! En hel del prat och lite loppisbesök. Vi avslutade dagen med kaffe och kaka på Aroma i GW gallerian. Det blev en rolig dag! ❤
 
 
Ikväll bjuder mamma och pappa på mat. Sedan blir vi förhoppningsvis av med en soffa och byrå lite senare ikväll. Nu var det slut på lediga dagar. Jobbar 13-21 i morgon, sen en natt, sen 13-21 på fredag, ledig lördag och 7-15 på söndag. Får se vad vi hittar på där emellan ☺.
 
Hoppas ni får en bra vecka!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0