Mässbesök och en dag i Seinäjoki

Minusgrader och lite vitt på marken, ja det har vi nu. I helgen var jag ledig på lördag och jobbade på söndag. Besökte mässan i Botniahallen, samt sålde en del saker via fb loppis. Wilma blev glad då hon fick en ballong på mässan, tyvärr höll den bara en dag. Den första flög dock iväg inne i hallen så vi fick hämta en ny.
 
Wilma har varit lite slö och trött de senaste dagarna, gått med båda händerna i munnen. Vem vet hur många tänder som är påväg ut, man får ju knappt känna efter ❤. 
 
 
Just nu är jag så dålig på att ta bilder, orkar helt enkelt inte ta fram telefon eller kameran. Är nog årstiden som ställer till det, är ju mörkt mest hela tiden. 
 
Idag har Wilma fått vara med fammo och faffa hela dagen. Johnny och jag for till Seinäjoki på en loppisrunda. Blev en riktigt rolig dag då vi i lugn och ro kunde gå runt på loppisarna och i butikerna. Ingen stress. Vi började med att spendera 1,5 timme inne i butiken Sopuraha. Där hittade vi mycket smått och gott. En del julklappar också. Sedan var vi till fyra loppisar, med en matpaus på Abc där emellan. Handlade lite mat innan vi åkte hem igen. 
 
 
Ännu är det en tid kvar till jul, men mer och mer börjar ljusslingorna komma fram här inne. Lite ljus i vårt hus måste vi ju ha i mörkret. Några tända ljus vågar jag inte ha framme just nu, så får nöja mig med ljusslingor lite här och där.
 
 
Få se hur mycket snö som kommer innan veckan är slut. Nu skulle det faktiskt få komma några decimeter som skulle stanna på marken. 
 
Önskar er en bra vecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0