Börjat jobba och kalla dagar

I tisdags, den 1.10 började jag jobba igen, heltid. Det har nog gått bra. Lite omställning är det ju nog då Johnny är hemma istället, men Wilma har nog inte brytt sig desto mera. Det är ju bra. Det har varit kalla dagar, blåsigt, soligt och sedan till och med lite snöslask.
 
 
För övrigt har vi hämtat hem ett bord med fyra stolar åt Wilma. Ulli o Ove ville bli av med lite saker, så vi tog tacksamt emot det. En leksaks dammsugare fick hon också med sig hem så nu kan vi hjälpas åt att städa ☺. 
 
Jag har hunnit gymma tre gånger denna vecka, och så har vi varit på babysim. I fredags hade vi bokat in en ersättande simtur och som tur var vi friska så vi kunde fara. Då var det nån som spydde i bassängen, så det blev ingen simning 😩.
 
På torsdag kväll var vi på Felicias 5-års kalas. Äntligen var vi friska och kunde fara på kalas. Det blev en busig kväll. 
 
 
Fredagen var full av program, fastän jag var ledig. Började med gymmet. På eftermiddagen åkte jag och Wilma till Koskö för att leka med Wilmas kompis. Någon kaffekopp blev det för mig också. Roliga timmar. Sedan blev det ju som sagt en tur till Smedsby på kvällen då vi ställt in oss på simningen som blev inställd.
 
 
Jag har jobbat hela helgen. Ska jobba tre dagar till. Är ledig på torsdag, sen jobbar jag tre dagar igen. Blir en intensiv vecka, men sen blir det mindre jobb då följande vecka. 
 
Slutade 21 ikväll och ska till 7 imorgon. Hade en tanke om att gå och sova tidigt, men den försvann då den lilla sötnosen inte somnade före nu då klockan närmar sig 23. Måste nog sätta mig ner och ta det lugnt en stund framför tv:n innan jag ens kan tänka på att gå och sova. Är hörntänder på gång så misstänker det är därför hon inte somnar så tidigt. 
 
Nu tar vi nya tag och välkomnar en ny vecka, men mera snö vill vi inte ha ännu.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0