En skön eftermiddag på Lillö

På söndag eftermiddag åkte vi ut till Lillö. Det var 25 grader här hemma. Efter Köklotvägen visade mätaren bara 18, men som tur var det nog ändå 21 grader på Lillö. Riktigt tillräckligt varmt. Det blåste knappt. Johnny satte upp Wilmas UV tält som vi nyligen köpt. Tanken var ju att hon skulle vara där, men gissade nog att hon ej skulle hållas där. Hon ville förstås krypa runt på hela altanen, vilket inte var så bra man lätt får stickor om man går barfota där. Så några stickor på fötterna fick hon ju nog. 
 
 
Det blev ganska varmt där ute och Wilma ville inte ha sina solglasögon på, så vi gick in och busade istället. Där inne var det hela 16 grader varmt, alltså nästan lite kallt att busa på golvet, men det gick. 
 
 
Johnny bar ut grillen och utemöblemanget. Jag räfsade lite vid stranden. Då Wilma blev trött fick Johnny åka ut och köra till Norrskat en sväng. Hade inte med någon vagn. Sedan badade vi batu alla tre. Första gången WIlma badade bastu på Lillö, det gick bra. Hon satt högst upp på "lavan" och plaskade i sin badbalja. Sedan grillade vi och åt lite före vi for hemåt igen. 
,
Skönt med sommarväder på Lillö redan i maj.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0