Besök till Jakobstad och första "äta ute" kvällen

Idag åkte jag iväg till Jakobstad med Sofia för att hälsa på Malena. Det blev en fin dag med perfekt väder och sällskap. Vi brunchade på Stadshotellet. Gott och prisvärt. Dessutom kunde vi sitta ute, vilket gjorde saken ännu bättre. Sedan blev det något loppisbesök och Sunds trädgård, som vanligt. En pratstund hemma hos Malena hann vi också med innan det var dags för oss att söka oss hemåt igen.
 
 
Ikväll har vi ätit ute i paviljongen för första gången detta år. Samtidigt blev det invigning av de nya terrassmöblerna. Soffan var nog ett bra köp! Johnny grillade korv och grillspett och så bjöd vi Wilmas fammo och faffa på mat. 
 
 
En riktigt bra dag! Nu får vi bara hoppas den lilla busen vill somna någon gång. Klockan är nästan 22.30 och hon har ännu inte somnat. Blir bara senare och senare varje dag. Hon var inte ens trött då jag satte henne i sängen, så inte undra på att det tar länge för henne att somna. Borde nog kanske ta och försöka få henne inte sova efter klockan 17, men det är knepigt vissa dagar. Oftast blir det att hon sover mellan 17 och 18, eller 16-18. Att helt skippa den andra sovturen är uteslutet. Inte orkar hon vara vaken från klockan 13 fram till läggdags. Tydligen är hon en kvällsmänniska. Och en morgonmänniska. Det räcker med 9 timmars sömn på natten. Nu kan det nog hända att hon somnat, vi får hålla tummarna.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0