Sjukstuga

Sakta men säkert börjar vi se ljuset i tunneln. De senaste dagarna har inte varit trevliga. På lördag åt Wilma riktigt dåligt. Ja det har hon ju gjort länge, men då var det extremt. På kvällen ringde jag akuten. De tyckte vi skulle komma dit, så då åkte vi iväg till sjukhuset. Att jag dessutom för ovanlighetens skull plötsligt fått 38 graders feber gjorde inte saken bättre. Då vi satt och väntade hörde vi ett stort "prupp" från Wilma. Det visade sig inte bara vara en prupp utan det blev att byta alla kläder samt halaren. Hade hon magsjuka och därför inte velat äta? Nåja, allt gick bra hos läkaren, crp var normalt och allt annat ok. Men läkaren skulle ändå göra en remiss till en barnläkare. Får se när det blir.
 
Vi åkte hem från akuten och natten var helt okej. Sedan drabbades vi av magsjuka alla tre. Så nu har vi legat här hemma och kurerat oss i flera dagar. Det har varit en seglivad sort. Wilmas aptit börjar äntligen bli bättre, men hon har en tand som irriterar. Kan vara tänderna som "spökat" hela tiden och därför har hon inte velat äta. Nu dessutom magsjuka, så vem vill äta då.
 
Så mycket annat har vi inte sysslat med. Ja, sett x-antal program på tv o nätet förstås ☺. Något babysim blev det tyvärr inte ikväll och morgondagens öppna dagis träff har jag avbokat. Bara för säkerhets skull. Vill ju inte smitta ner någon i onödan.
 
Nu hoppas vi att resten av veckan blir bättre. Jag vill ta mig en loppisrunda då jag missade söndagens barnloppis i Laihia.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0