Överraskningar och en bra helg

Så var ännu en helg förbi. I fredags var det kvinnodagen. Blev gymmet som vanligt med Linda från mamma gruppen. Då vi gick ut från omklädningsrummet blev vi överraskade då alla fick varsin ros av gymmets ägare. Bara för att det var kvinnodagen. Det var ju snällt. Senare på kvällen blev jag överraskad igen då Johnny kom hem med en bukett tulpaner, tack min älskling.
 
 
På lördagen åkte jag iväg till stan på barnloppis som ordnades vid Kulturhuset Fanny. Där var fullt med folk, och saker. Jag hade lite bråttom så hade tyvärr inte tid att leta igenom allt så noga, men några saker kom jag nog ut med, dock inga kläder denna gång. Sedan var det bara att gasa iväg hem igen och efter några minuter sätta mig i bilen igen och åka till Lappfjärd för att hälsa på Johnnys farbror och fru. Wilma var på lite varierande humör den här dagen. Kanske berodde det på att hon sovit för kort dagsvila eller så irriterade tänderna. Men hon var åtminstone hungrig och åt mycket mat. Visst var hon nog glad mellan varven också.
 
 
Idag har vi mest varit hemma hela dagen. Blev den sedvanliga förmiddagspromenaden. Wilma sov 2,5 timmar och sedan fick vi besök av mamma och pappa. Såg på Gambämark på "tv". Wilma visade sina nya färdigheter då hon drog sig fram på golvet. Mammas duktiga lilla flicka ♥. Snart börjar det säkert gå snabbt framåt, men än så länge har man koll på henne. Det var ju bara för några dagar sedan som hon tog sig framåt någon centimeter. Idag tog hon sig från mitten av vardagsrumsgolvet fram till soffan där jag satt. 
 
Kissona har mest tagit det lugnt. Det har inte precis varit något kattväder ute. De hoppas nog på bättre väder med lite mera sol.
 
 
Den kommande veckan har vi inga stora planer, blir det vanliga, gymmet och babysim. Mot slutet av veckan blir det lite kalasande, dock inte här i huset. Hoppas ni får en bra vecka!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0