Några påsar med kläder samt en bilstol

I helgen har vi gjort många fynd. Ja jag i alla fall. Igår var vi till Böle efter två stora påsar med kläder i storlek 80-86. Var en som sålde via Facebook loppis. 10€ för allt. Riktiga fyndpåsar, nästan som fyndlådor. Allt möjligt och lite till. En del kläder lägger jag nog i en donera påse, men de flesta plagg såg riktigt bra ut. Dock mer eller mindre använda, men vad gör det. Där fanns också en vinter/vårhalare som Wilma säkert kan ha nu i vår, samt en fin lurvig "vagnhalare" som hon också kan börja använda snart. Den hon använder nu börjar snart bli för liten. Fanns också en vinterjacka som förhoppningsvis passar i höst. Fanns nog något par byxor i påsarna, men måste nog ändå åka på jakt efter fler, just nu använder hon ju typ två par. Resten är i fall om, och en del börjar vara för småa. 
 
Sedan åkte vi till Solf och köpte en Britax Max Way. En begagnad alltså. Tanken är att den ska placeras i min bil och så köper vi en splitterny till Johnnys bil. Vill ej köpa två nya. Man är nog bunden att bara ha en stol så därför blir det två. Frågan är dock hur vi ska få den installerad i min bil då det inte finns några fästen eller krokar i bilen. Kan hända vi får komma på någon egen variant av fastsättning av stolen eller så måste jag helt enkelt köpa en "ny" bil. Att köpa en ny bil ligger kanske inte riktigt i min budget just nu då jag går på vårdledigt nästa månad...men vi får se hur vi gör. Här "ute på landet" behöver man ha varsin bil. 
 
 
Stolen är från 9 kg upp till 25 kg, så vi skulle kunna börja använda den direkt. Men ännu får hon nog sitta någon månad till i babyskyddet. Är ju så behändigt med babyskyddet, bara att ta i och flytta hit och dit, klicka fast i vagnen och gå. Då vi börjar använda den nya bilstolen blir det nog dags att börja använda sittdelen till vagnen också. 
 
Så det var helgens fynd!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hade remmarna runt skenan framsätet sitter i annars finns det öglor på biltema att fästa i skenan

Svar: Okej ☺. Vi får fundera hur vi gör ☺.
Caroline

2019-03-03 @ 19:15:47
Postat av: Anonym

Alltså förlåt, men vadå att ni inte har några fästen i din bil? Framsätena måste väl sitta fast i något i golvet? Inga skenor så man kan flytta sätet framåt och bakåt? Annars kan man ju dra remmarna mellan sitsen och ryggstödet på framsätet.

Svar: Jo sätena sitter förstås fast i skenor på golvet, men måste isåfall skruva löst alla skenor för att få någon rem runt dem, går ej annars. Vill ogärna sätta fast en bilstol i framsätet då man ändå flyttar sätet framåt och bakåt. Sambon är bra på problemlösning (till skillnad från mig), så nog ska vi säkert få fast stolen på något sätt.
Caroline

2019-03-06 @ 18:49:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0