Midsommarafton 2019

Midsommaren är över för i år. Vi hade en riktigt bra midsommarafton med perfekt väder. Dessutom var det lä på terrassen, så någon hård vind såg vi inte skymten av. Wilma och Johnny gick i den traditionella midsommarbastun medan jag var till butiken och handlade det sista.
 
 
På kvällen fick vi matgäster och i år var vi glada att vi kunde sitta ute, till skillnad mot ifjol då vi fick sitta inne. 
 
 
Det blev vanlig midsommarmat, grillat kött, potatissallad, vanlig sallad, champinjoner fyllda med koskenlaskia och inlindade i bacon. Till efterrätt blev det glass med jordgubbar. Då vi var mätta och belåtna blev det en kort promenad. Mötte gänget från Målarbackan som följde med till oss.
 
 
Sedan blev det kaffe med dopp. Wilma började bli trött så hon fick äta sin gröt och gå och sova. Sedan låg hon i sin säng och talade med "Puppe" i 20 minuter innan hon somnade. Bra så. Skönt då hon är nöjd då hon ska sova, men det varierar förstås från dag till dag. Sedan gick kaffegästerna hem. Vi andra spelade två varv Blokus innan de sista gästerna sökte sig hemåt i sommarnatten.
 
 
Det blev en riktigt fin midsommarafton!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0