En natt på Lillö och några loppisfynd

På lördag förmiddag åkte vi iväg till Lillö. Egentligen hade vi tänkt fara redan på fredag kväll, men åskvädret avskräckte. Bilen blev nästan proppfull, så takboxen åkte på. Wilma somnade i bilen, men ville sedan inte sova vidare i vagnen. Det var fint väder, men lite blåsigt. Inte lika varmt som där hemma, men det var bara skönt. Grillade och städade lite. Wilma fick doppa fötterna i vattnet och gå en bit. Det var nog lite kallt.
 
 
Wilma tog en till tupplur då vi tog en promenad till fladan. Den här gången sov hon lite längre än hon gjorde tidigare på dagen. Lite senare kom mamma och pappa ut på kaffe.
 
 
Före läggdags eldade vi bastu. Jag tog årets första dopp. Tyckte inte det var så kallt. Wilma hade lite svårt att somna, men nog somnade hon sen till sist. Hon fick ligga i sin resesäng för första gången inne i sovalkoven.
 
 
Sedan sov hon hela natten fram till klockan 8.30. Jag steg upp en timme före alla andra, kokade kaffe och åt min frukost i lugn och ro. Skön morgon med andra ord. Utsikten gjorde det inte sämre även fast det kom en regnskur. Då de två andra vaknat åkte jag iväg på gårdsloppis till Forskärr. Hade ju egentligen tänkt sova på Lillö fredag till lördag, men nu blev det ju inte så. Därför hade jag redan tidigt bestämt att jag ska fara på loppis. Gick nog bra att åka iväg från Lillö också. Men tydligen hade jag åkt iväg med myggsprayen och det var inte så uppskattat, hehe. Jag fyndade många bra saker på loppis. Bl.a. en bok som jag länge tänkt köpa (har dock varit för dyr) samt en annan bok för sammanlagt 8€. De andra små böckerna var gratis. Wilma fick en större traktor för 3€ och så fyndade jag en Polarn och Pyret halare storlek 86 för endast 5€. Halaren var verkligen ett fynd. Syns nästan inte att den blivit använd. 
 
 
Det var inget uteväder på Lillö på söndagen, det blåste rakt upp, 17 m/s. Vi kokade mat inomhus och sedan åkte vi hem på eftermiddagen. Väntar redan tills nästa gång vi sover över där. Det var också bra att Wilma fick testa att sova i sin resesäng innan vi åker på semesterresa.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0