Denna veckas underhållning

Idag är vi bara hemma hela dagen. I måndags åkte vi till stan för att träffa min småkusin. På tisdagen for vi till Koskö och lekte med Wilmas kompisar. Igår var det sista gången babysim för denna termin, fortsätter i höst igen. Efter simningen for jag till gymmet. Brukar sällan fara dit på kvällen, men ville testa på något nytt. Dessutom har de en tävling på gymmet, varje gång man går på ett pass eller till gymmet får man en stämpel och samlar poäng. Man kan dock inte bara gå på samma sorts timmar eller bara träna i gymmet. Vill man samla tillräckligt med poäng måste man gå på olika sorters pass. Så igår blev det Bodycombat för första gången för mig. Visste knappt vad det var för ett pass före det började. Det var lite som boxning men med en massa hopp och skutt. Riktigt roligt var det och bra musik fick man träna till.
 
Idag har vi busat här hemma. Uppe, nere och uppe igen. Måste ju variera lite. Det är tyvärr inget terrass väder idag och gungan duger i två sekunder, så vi hålls här inne. Har nog varit ute på en vagnpromenad och Wilma sov 2 timmar ute. Här uppe är det spinnrocken som underhåller. En påse med gardiner var också rolig. Wilma är också skicklig och lägger på radion i klockradion. Mitt i allt kan musiken komma på. Jag tänkte inte ens få av radion, hehe.  
 
 
Mamma får jag röra fläkten? Ja det ser hon ut att fundera här på bilden nedan. Nej, sa jag.
 
 
Nu sover den lilla busen igen. Men måste nog snart väcka henne. Imorgon är det fredag, blir det vanliga fredagsprogrammet, gym och butiken. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0