Släktträff i Påskmark

Igår åkte vi iväg till Påskmark på släktträff. Ni som inte vet var Påskmark ligger så kan jag upplysa er om att det är nära Tjöck och Kristinestad. Vi hade inte så bråttom dit, ville ju att Wilma skulle sova, så körde Strandvägen ner. Det kom lite regn, men sedan klarnade det upp och blev varmt då vi kom fram. 
 
Foto: Mikaela Lahti
 
Det var släktträff från Wilmas faffas sida. 48 personer var samlade. Träffen började med välkomsttal och lite musik. Sedan blev det mat. Några tävlingar och roligheter blev det också emellanåt samt allsång och lite mera musik. Johnny (och jag) vann en frågesport, priset var en chokladplatta.
 
 
Till sist blev det kaffe och rabarberkaka. Sedan var programmet slut. Man fick stanna kvar och umgås och man ville. Wilma började bli trött och vi hade ju ändå över en timmes bilkörning hem, så vi bestämde oss för att åka hem efter kaffet. Det var en riktigt rolig släktträff, tänka sig, inte visste jag att Johnny nästan är en ryss, hehe. Han härstammar i alla fall därifrån på den ena släktgrenen inte alls så långt tillbaka, intressant. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0