Måndag på stan och lunch på strampen

I måndags åkte vi hemifrån redan före 9 på morgonen. Det var dags för 1-års fotografering vid Seppälän Valokuvaamo. Det gick riktigt bra, Wilma var så duktig ❤. Nästa vecka får vi se bilderna, men fick nog tjuvkika lite och där fanns nog många bra bilder. Kommer att bli svårt att välja bland dem alla.
 
Sedan gick vi en kort sväng på stan innan vi vandrade iväg mot strandpromenaden så Wilma skulle somna. Det tog inte länge innan hon sov.
 
 
Sedan chansade vi och gick in till Strampen för att äta lunch. Tänkte att hon vaknar säkert, men som tur gjorde hon inte det, så vi fick äta vår lunch i lugn och ro. Skönt. Det var riktigt gott! ☺
 

 
Då den lilla damen vaknade efter 1,5 timme var det dags för mat för henne, så vi gick till Espresso house. Vi köpte varsin is latte och Wilma åt sin mat. Det var första gången vi besökte caféet och det var inte sista gången. Sedan blev det lite mera shopping innan vi åkte hem igen. Det blev en hel dag på stan. En riktigt bra sådan. 
 
På tisdagen hade vi mamma-barn träff i Tölby. Idag och igår har jag jobbat. Imorgon är det äntligen fredag. Denna helg blir det en Lillö helg.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0