Lunch vid Åminne och kväll på Målarbackan

Igår bjöd jag Mia på lunch vid Åminne. En passlig födelsedagspresent. Är annars svårt att hitta något passligt åt en person som har allt eller inte behöver något speciellt. Alla behöver ju äta, förr eller senare☺. Regnet hängde tungt över oss, så vi satt inomhus. Sedan värmde solen skönt då vi ätit färdigt. Lunchen var riktigt god och salladsbordet över förväntan. Rekommenderas! Dessutom ingick det efterrätt och kaffe. 
 
 
Sedan blev det en sväng på Combo (länge sen sist). Hittade lite kläder åt Wilma samt ett par gummistövlar storlek 21. Har länge sökt efter ett par stövlar åt henne och dessa var helt perfekt, dessutom kostade de bara 3,50€. Bra att ha åtminstone på Lillö i sommar, och varför inte här hemma. Nu har hon börjat vandra runt mera här inne. Från vardagsrummet till köket kan hon lätt gå själv. Ännu kryper hon nog mest, men igår övade hon sig att gå mycket här hemma. Finns det mattor i vägen kryper hon. Därför har vi nästan inga mattor heller, de är bara i vägen och så finns ju risken att de lätt blir smutsiga.
 
Wilma fick en försenad födelsedagspresent av Mia och Tomi. Tusen tack! ❤ Det var en stor mjukis elefant, men den hamnade inte på bild den här gången.
 
 
Igår kväll blev vi bjudna på mat på Målarbackan. En runda i trädgården blev det också fastän det kom några droppar regn. Wilma satte sig i stora traktorn också, man kan ju inte bara leka med de småa traktorerna hela tiden ☺. 
 
 
En bra dag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0