Veckans loppisfynd

Det är inte varje vecka jag hinner gå på loppis numera. Försöker ta mig tid att fara efter babysimmet på onsdag, men på en timme hinner man inte mycket. Efter rådgivningsbesöket här i veckan fick Wilma komma med till loppis. Det blev dock inget långt besök då många hyllor fortfarande gapar tomma efter jul. Januari är inte den bästa tiden att springa på loppis, det vet jag från förut. Men några klädesplagg hittade vi ändå. I onsdags blev det en snabb runda på Combo, inte ofta man rundar loppisen på under en halvtimme.
 
 
Just nu är vi på jakt efter pyjamas med "fötter" och dragkedja i storlek 80 och 86. Varför har de flesta pyjamas knappar? Vem vill stå i halvmörker mitt i natten eller tidigt på morgonen och försöka knäppa alla knappar. Ja inte jag. Wilma använder nog någon enstaka pyjamas med knappar, men försöker undvika dem. Är så mycket smidigare med dragkedja har vi konstaterat. Muminpyjamasen här ovan har visserligen inte fötter, men kunde inte motstå den. 1,50€ var inte hela världen. Dragkedja hade den åtminstone. Problemet är bara det att hon ofta tar av sig strumporna på natten, därför är det så behändigt med pyjamas med fötter. Så om du vet var man kan hitta billiga pyjamas med dragkedja och fötter så tipsa mig! Köper inga som kostar 20-30 euro styck då hon ändå växer ur dem snart. Tyvärr börjar den ena pyjamasen med fötter som är storlek 74 vara för liten, så nu har hon bara en som faktiskt är min gamla pyjamas i storlek 80, den är helt perfekt fastän den är välanvänd. Får hoppas loppisarna snart fylls av barnkläder så jag får fynda mera, helst då pyjamas med fötter.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej har själv bara använt nattdräkt med fot som vi köpt på primark. Men googla baby onepeace med fot och så kollar du bilder så får du mängdvis förslag cdone. Com hade fina😊

Svar: Tack för tipset. Ska googla ☺. Synd att Primark inte finns i Finland, tyckte de va en intressant o billig butik då vi var till Tyskland ☺.
Caroline

2019-01-13 @ 23:58:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0