Utomhuslek

Väntar tills man kan börja vara utomhus och leka i snön med Wilma. Ännu är hon nog lite för liten. Så länge hon inte kan sitta själv är det lite svårt att busa i snön. Testade här om dagen att lägga ut ett täcke och några leksaker på marken. Sedan lade jag ner Wilma på täcket. Det uppskattades inte. Hon funderade nog om jag hade tänkt att hon ska sova där, under bar himmel. Dessutom snöade det så det kom ju snö i ögonen. Så det blev inte många minuter hon låg på täcket. 
 
 
På samma gång fick vi testat mammalådshalaren. Har nog testat den förut, men då var den alldeles för stor. Nog är den stor ännu, men tror hon får klara sig med den i vinter. Onödigt att köpa någon annan då hon ändå kan använda den här. Skulle den mot förmodan bli för liten så måste man ju köpa en till.
 
En annan dag ville jag gå ut och skotta snö. Hur skulle jag då göra? Kunde ju inte lämna Wilma ensam inomhus. Så då klädde jag på henne, tog Wilma och bumbo stolen under armen och gick ut. Några leksaker följde också med. 
 
 
Femton minuter fick jag skotta snö. Sedan ville hon inte sitta där längre. Lite motion fick jag åtminstone då jag sprang av och ann med snöskottan, hehe. Kanske Wilma hjälper till att skotta snö nästa vinter, får ju hoppas det åtminstone ♥. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0