Mat på Pancho Villa

I lördags åkte vi till stan för att fira vår årsdag samt äta lite god mat. Fammo och faffa var snälla och skötte Wilma under tiden. Denna gång blev det Pancho Villa. Vi var vrålhungriga och väntade ivrigt på vår goda mat. Ja vänta fick vi verkligen göra. Som tur tog vi en skål med franskisar till förrätt så vi fick en liten smakbit. Sedan fick vi vänta 1 TIMME på maten. Satt faktiskt och funderade om de tappat bort vår beställning då de som kommit efter oss fick mat före oss. Bara ett bord fick mat under tiden vi satt och väntade. Sedan fick alla mat på en gång, oberoende när de kommit. De som just kommit fick maten nästan samtidigt som vi. 
 
 
Min mat var riktigt god. Johnny var dock missnöjd med sin då den ena biffen i princip var oätbar då den var så röd i mitten. Inte precis medium som han beställt. Jag klagade på servicen och hans mat så vi fick åtminstone 10 procent rabatt på all mat. Bättre än ingenting. Tror dock det tar ett tag innan vi besöker stället igen.
 
 
Jag hade tänkt mig en lugn stund på stan efteråt. Hade tänkt söka efter en vinterhalare åt Wilma på rean, men det blev ingen lång stund på stan. Då maten drog ut så på tiden så hade jag inte ro att vara borta så länge till från Wilma. Det hade ju redan gått så många timmar sedan vi for hemifrån. 
 
 
Nåja, alltid kan det inte gå som man tänkt. Vi kom oss ut och fira en stund åtminstone ♥.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0