Hur har 2019 börjat för oss?

Vad har vi gjort den senaste veckan då? Ja, dagarna bara rusar iväg. Året började ju med en vinterstorm som vi aldrig upplevt förut. Vi klarade oss bra. Inga träd blåste ner på vår tomt. Dock låg dörrkransarna som hängt på dörren i x antal år mitt på gården och skåpet bredvid trappan hade blåst omkull bakåt. På Lillö hade det blåst ner många träd, men har själv inte tagit mig dit för att se förödelsen. Dock hade alla hus klarat sig som tur var. Lite strömavbrott fick vi uppleva. Var lite spännande att se hur länge det skulle vara, men inte ens en timme behövde vi vara utan el, så även på den fronten kom vi lätt undan. Kunde konstatera att det är bra med många campinglampor.
 
En kväll var vi på mat till Johnnys morbror och fru. Tack för den goda maten! Lite senare kom också Johnnys kusin med barn dit. Vi fick köpa en tripp trapp stol för en billig slant. Dessutom fick Wilma en stor Ikea påse full med kläder. Lite större kläder dock, men snart kan hon nog ha de minsta. Tusen tack!
 
 
Ett pass på gymmet har jag också hunnit med. Tyvärr blir det lite väl bråttom att hinna på fredagsjumppan som jag förut brukade fara på. Vill åka iväg då Wilma ska sova så då blir det oftast där en 11-13 tiden. Fammo går då ut och går med henne och så sover hon förhoppningsvis 2-3 timmar. Hinner alltså inte till gymmet till 11. Det är ju faktiskt ett jumppa pass som man får ta med barn till, så jag kunde i princip ta med henne på jumppan. Men nej. Det är fel tid. Kan inte ha med henne då det är mitt i hennes sovtid. 
 
Igår var vi hemma mest hela dagen. Redde upp lite klädskåp och liknande. Jag satte Wilmas kläder, de som är för småa, i mamma lådan. Ska förstås inte spara alla kläder. Då skulle jag behöva flera mammalådor. Men nu är lådan full. Där är alltså kläder i storlek 50-68. Får se sen vart jag ska lägga resten.
 
 
Idag har vi varit i Västervik på "julkalas". Det hör till att pappa och hans bröder med respektive samlas varje år kring jul. I år var det mamma och pappas tur att bjuda på mat. Alla ville förstås träffa Wilma, så vi åkte också dit. Vi började med en promenad så att Wilma skulle få sova. Gick till stranden och ut på piren. Sedan sov Wilma gott i någon timme så vi fick äta i lugn och ro. Sedan vaknade hon lagom till kaffet. Hon kände väl kaffedoften, hehe. 
 
 
Nu är det dags för en ny vecka igen. Jag borde börja fundera på hur länge jag ska vara ledig. Föräldraledigheten tar slut 30.3, men då är jag nog ännu inte redo att börja jobba fastän så var tanken till en början. Måste fundera vidare hur jag ska göra, över sommaren ska jag åtminstone vara ledig, kanske till årets slut, vi får se. 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är nog rätt att vara ledig om det bara går ekonomiskt. Jobba hinner du.😊

Svar: Jo, hinner nog jobba ☺
Caroline

2019-01-07 @ 08:29:12
Postat av: inger jäderberg

Passa på var ledig så länge du kan, tiden går så fort med de små, så kan du så stanna hemma länge. kramar.

Svar: Jo ledig skulle jag kunna vara länge bara man skulle få bättre betalt för det ☺. Kostar ju nog att bara vara hemma också. Skulle väl få vara hemma tills W är 3 år, men det är nog för länge att leva snålt. Huslånet får vi lägga på paus ett år tror jag och endast betala ränta, just nu betalar vi mindre men ska nog pausa då jag börjar på vårdledigt. Det är ju tur jag gillar loppis, fastän det också kan bli dyrt 😀.
Caroline

2019-01-08 @ 09:00:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0