6-månaders rådgivningsbesök

Igår var det dags för månadens rådgivningsbesök. Hade flera dagar före gått och tänkt hur vi ska göra då tiden var klockan 13. Det rubbade sömnrutinerna. Inte mina sömnrutiner, men Wilmas, hehe. Men som tur gick det ganska bra med sovandet ändå. Hon vaknade vid 7 och vi tog oss en promenad vid 10, så hon hann sova en stund före besöket. Skulle hon ha vaknat efter 9 (som hon också kan göra), skulle det ha varit knepigare med sovandet före. 
 
Den här gången gick besöket ganska snabbt. Såklart blev det vägning och mätning. Vågen visade 9,2 kg och hon var 68,7 cm lång. Även denna gång trodde jag hon skulle vara längre, men hon hade ju faktiskt vuxit 2,5 cm på en en månad. Hon växer normalt så det var ju bra. Fick också ha henne på golvet en stund. Hon visade att hon gärna vill ligga på magen och fara runt i en cirkel efter olika saker. Rulla runt händer inte ofta, men då och då. Hon börjar dessutom visa tendens på att vilja ta sig upp på knäna, så får se när hon börjar krypa. 
 
Några vaccinationer blev det inte denna gång, är ju först vid 1 år nästa gång som tur är. Nästa månad blir det tyvärr inget rådgivningsbesök då det är först vid 8 månader som man ska på nästa koll. Lite synd då det inte blir något besök nästa månad, jag är ju så nyfiken på hur mycket hon har vuxit. Har väl nog lite att göra med att vi sprang på så många extra vikt kontroller där i början då hon var nyfödd. Jag vill ju hålla koll på så att allt är okej. Är ännu lite svårt att ställa henne på vanliga vågen, hehe. Ännu svårare är det att ta måttbandet och mäta hur lång hon är...jag har försökt. 
 
Vi får väl nog snällt vänta i två månader tills nästa besök.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0