Snö i mängd och massor

Jag tittar ut, ja det snöar, igen. De senaste dagarna har det verkligen kommit mycket snö. Speciellt gårdagen var snörik. Då vi var ute och gick med vagnen på förmiddagen gick det inte hårt framåt, vägen var oplogad. På kvällen då vi for till Västervik var vägen ännu oplogad. Det är nog många många år sedan jag varit med om att det varit så där mycket snö på vägen, vi kröp framåt med bilen.
 
 
Igår tog Johnny tag i saken och skottade bort snön från balkongen. Där var minst sagt mycket snö. Solstolen lockade inte riktigt. Ute möblerna lämnade ute i höstas, nu får de nog stå kvar där tills våren.
 
 
Idag gick det bättre att gå efter vägen då den var plogad. Då Wilma somnat passade jag på att skotta gården lite, men det blev bara lite, börjar vara fullt på alla ställen dit jag för snön. Borde ha skottat gården före vi gick ut och gå, men det hann jag inte. Fick ta i med alla krafter för att komma oss ut på "stora" vägen då vår väg var oplogad och det var en stor snö hög ute vid vägen.Kissona var också ute för att kolla läget, men Molly tyckte nog det var väl mycket snö för att gå till skogs.
 
 
Aldrig är man nöjd, är det inte för kallt så är det för varmt. Eller så klagar man på att det regnar för mycket eller för lite eller så kommer för mycket snö. Det är nog bra då det kommer snö, det är ju ändå vinter. Men det behöver ju inte komma så där mycket på en gång. Snart blir det säkert plusgrader. Då gäller det att se efter var man har parkerat bilen. Då all snö kommer ner från uthustaket vill man inte stå där under. Inte så roligt heller att ha bilen inne i uthuset om det är en stor snöhög utanför dörren och man hastigt ska åka iväg. Får väl nog hålla ett öga på prognoserna och termometern så man är förberedd.
 
Nu prasslar det visst i babyvakten, är nog en liten en som har vaknat och vill komma in. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0