Njuter av solen

Äntligen är vårsolen här! Ja den värmde riktigt som vårsolen igår. Blev varm på ryggen då vi tog oss en vagnpromenad. Har saknat ljuset. Tänk vad solen kan få en på bra humör. Nu vill jag att all snö ska smälta bort direkt och att vårblommorna ska titta upp ur marken, men får väl nog snällt vänta några månader till.
 
 
Idag var det inte lika fint väder då vi tog förmiddagspromenaden. Det snöade. Som tur slutade det snöa efter någon timme och vi fick se solen även idag. Blev ingen lång förmiddags/dagsvila för Wilma, endast 45 minuter. Så efter två och en halv timme gick vi ut på en promenad igen, dock en kortare variant. Ville att hon skulle vara utvilad tills babysimmet ikväll. Då vi kom tillbaka sökte jag fram en bok och en stol och satte mig i solen en stund. Lyssnade på takdroppet och njöt.
 
 
Nu sover lilla damen så sött. Tyvärr måste jag nog väcka henne snart så hon hinner äta innan vi ska åka iväg och simma. Har inte varit på babysimmet på två veckor så har sett framemot denna onsdag redan flera dagar. Helt 100% fri från förkylningen är hon dock inte, men det kan ju ta flera månader innan hostan försvinner, så vi åker gladeligen iväg och simmar ikväll.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0