En vecka i februari

Vardagen rullar på. Inte så ofta jag har tid att sätta mig framför datorn och skriva några rader. Då jag får någon minut över skrollar jag istället igenom loppissidorna på Facebook. Annars kan man ju gå miste om något, hehe. Den här veckan har Wilma fortsättningsvis varit förkyld, ja hon är nog det ännu. Ingen feber, men snuva och hosta, så det blev inget babysim denna vecka heller. Vad har vi då sysslat med? Ja mest ha vi varit hemma. Skottat snö (inte Wilma förstås). Men hon har sett på då faffa plogat gården och då pappa skottat gården och det tyckte hon var intressant. En dag satte jag henne i matstolen så hon kunde se ordentligt vad som hände på gården, det var skoj, en stund i alla fall. Det var lite kallt i kvisten, så tröjan som mommo stickat fick vi sätta på.
 
 
Brasa har vi eldat varje dag. En kväll såg det ut så här.
 
 
 
 
Igår bakade jag två pajer och lagade köttfärspuré. Ja det sistnämnda låter kanske inte så gott, men fryser ner i iskuber och ger åt Wilma. Hon vägrar äta mat köpt från butiken, alltså Piltti burkar och liknande, så är nog bara att fortsätta laga olika puréer. Borde kanske erbjuda köpt mat så hon vänjer sig, men nog är det ju ändå bättre med hemlagad. Köpta fruktpuréer går dock nog ner.
 
Idag har Wilma haft besök av två kompisar och deras mammor. Det blev två trevliga timmar då vi drack kaffe och pratade om allt möjligt babyrelaterat. WIlma var på bra humör och då de skulle fara hem igen var hon riktigt upp i varv och bara hoppade och skuttade. Var nästan rädd hon skulle hoppa ur min famn.
 
Imorgon är det fredag igen, blir väl det vanliga programmet. Gymmet och butiken. Ser framemot lördagen då det blir träff med Malena och Sofia. Denna gång ska äta brunch på Astor, det blir säkert gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0