Alla hjärtans dag och mera förkylning

I torsdags var det Alla hjärtans dag. Vi brukar alltid ge något smått åt varandra och fara ut och äta. Så blev det också i år. Johnny fick tulpaner och några lotter, jag fick choklad och några lotter. Tror vi vann fem euro var, så tyvärr blev det inga storvinster, hehe. 
 
 
På kvällen blev det mat på Tesses Café. Wilma var hos fammo och faffa under tiden. Denna gång gick det betydligt snabbare att få maten än då vi var ut och åt på vår årsdag. Dock var vi ju inte till samma ställe, men hade trott att det skulle vara mera folk ute och äta då det ändå var en speciell dag. Vi valde tydligen rätt ställe. Minns att många ställen i stan varit fullbokade på Alla hjärtans dag förut om åren. God mat fick vi och mätta blev vi.
 
 
Annars har vi inte pysslat med så mycket denna vecka. Wilma är ännu förkyld. Vet inte om det var simningen i onsdags som gjorde att förkylningen bröt ut på nytt eller om vi har smittat ner henne med våra förkylningar. Jag har ju haft ont i halsen till och från i några månader och snoret har runnit lite då och då, men inget värre än så. Snuvan kom tillbaka, fastän hon varit utan snuva i nästan en vecka. Idag har vi inte behövt suga nästan lika många gånger som igår, så hoppas snuvan är på väg att försvinna. En hemsk hosta har hon ännu, men idag har det kanske varit lite bättre. Hoppas vi kan åka och simma igen på onsdag. Dessutom har vi ju två gånger till att ta igen och fara och simma någon fredag också. 
 
Hoppas ni har en bra helg!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0