8- månaders rådgivningsbesök

Idag var det dags för rådgivningsbesök. Äntligen, som vi väntat. Ja jag i alla fall. Tveksamt om Wilma väntat, hehe. Senaste besöket var ju för två månader sedan, så det känns länge sedan. Denna gång fick vi åka till Smedsby då all verksamhet var flyttad dit under sportlovsveckan. Men det var ingen skillnad för oss, tycker nästan bättre om att fara till Smedsby, inga höga trappor att gå uppför med babyskyddet.
 
 
Allt gick bra. Fick svar på en del saker jag funderat över. Prickarna som hon ännu har på bröstet, lite bak i nacken och runt munnen kan bara vara att hon är torr. Men det kan också vara att hon reagerar på något hon äter. Svårt att säga. Prickarna har bleknat, så får se när de försvinner. Ska smörja med baskräm nu och se om det blir bättre. Äpple eller jordgubbe har hon dock inte ätit på en vecka, så får se när jag vågar ge det igen. Denna gång hade hon inte gått upp så mycket i vikt. Det är väl så vid den här åldern att de inte går upp lika fort mera, och tur är ju det. Hon är ju redan tung att bära! Nu väger hon 9710g. På längden hade hon vuxit ca 3 cm, så nu är hon 71,8 cm lång. Hon spurtar lite på längden just nu. Annars följer hon sina kurvor. Vi fick tipset att börja ge fingermat. Ja får se då när vi vågar ge oss in på det. Än så länge har hon ju bara ätit slät puré av mat och frukt, gröt och några majschips. Fick också en ny "Roliga gubben" bild och en annan bild med en nyckelpiga på. Wilma har nämligen tyckt så mycket om gubben som vi fick någon av de första gångerna vi var till rådgivningen, så hon har nästan ätit upp honom. Får se hur länge gubben överlever denna gång. 
 
 
Sedan var det dags för ett rutin läkarbesök. Till en ny läkare denna gång. Besöket gick snabbt och allt var okej med syn, hörsel, hjärta, lungor, mage, öron m.m. 
 
Nu får vi vänta två månader igen tills nästa besök. Tyvärr slutar vår rådgivningstant i Kvevlax, så nästa gång ska vi till en ny. Men det blir nog säkert bra det också. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0