Lediga och roliga dagar

Har varit ledig flera dagar nu över mellandagarna. Skönt! Har har dock knappt hunnit vara hemma. Full rulle hela tiden. På juldagen blev vi samt mamma och pappa bjudna på mat hos Johnnys föräldrar. Tog oss också en runda på begravningsplan i Gamla Vasa och tände några ljus. Blev genast ljusare och finare med lite snö på marken.
 
 
Jul annandagen spenderades också på Målarbackan. 
 
 
På fredagen blev det jobb för Johnny, men på kvällen åkte vi till Amarillo, bara vi två, och firade vår förlovningsdag en dag på förhand 💕. Amarillo blev ett bra val, god mat och vi behövde inte sitta hungriga länge. Jämfört med ifjol då vi fick vänta en timme på maten på en annan restaurang. Chicken pocket är alltid gott!
 
 
På lördagen blev vi åter igen bjudna på mat hos Johnnys föräldrar. Det blev fullt hus då flera släktingar kom på besök. 
 
 
På kvällen åkte vi till Smedsby för att fira systers flicka Jessica som blivit färdig röntgenskötare. Stort GRATTIS än en gång!  Wilma blev glad då hon fick leka med Elis som bara är 4,5 månad äldre än henne. Bra leksällskap. 
 
 
Nu återgår vi sakta men säkert till vardagen igen. Jag jobbar över nyår, men nog ska vi hinna med lite firande ändå, jobbar morgontur måndag-onsdag. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0