Första advent och julmarknad på Stundars

I söndags tände vi det första ljuset. Första advent var här. Tänk snart är det jul. 
 
 
Lite senare åkte vi iväg till Stundars där det ordnades traditionell julmarknad. Det var ju positivt att det åtminstonde fanns snö på marken i år, men det blåste hårt och snöade. Som alltid då det ordnas julmarknad där så var det fullt av folk i farten. Wilma såg nog mest baken på folk och några snöflingor. Hon satt dock snällt i vagnen och såg sig omkring, sa inte så mycket. Någon liten tomte och nån hund såg hon förstås.
 
 
Jag köpte fyra vitlökssemlor, inget annat. Inte ens några grisar eller någon dörrkrans. Ja jag vet, jag är lite snål. Tyckte kransarna var lite dyra. Om vi ska ha kransar på dörren så kan vi inte bara köpa en, vi måste ju ha två. Dessutom kan man ju göra egna kransar (vilket sällan blir av). Nöjda med våra inköp gick vi tillbaka till bilen igen. Kanske nästa år vill Wilma stanna och leka en stund i lekparken eller se sig runt lite mera. Nu var hon nöjd med att sitta och se sig omkring.
 
Fick vi någon julstämning då? Nja, hann inte känna efter. Hade mest fokus på att hinna med då Johnny "sprang" iväg med vagnen. Får hitta julstämningen någon annanstans och närmare jul i år 😊.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0