Omväxlande väder på Lillö

Senaste helg blev det en natt på Lillö. For dit mitt på dagen i lördags. Det blev en varm dag. Det var dock kallt inomhus då vi kom dit, så blev riktigt överraskad sedan då vi skulle leka i sanden då det var så varmt.
 
 
Mamma och pappa kom också dit. De var en stund med Wilma så vi kunde fara ut med båten en sväng. Var nästan spegelblankt på sjön.
 
 
Det blev en skönt båttur. Lite senare blev det mat och sedan bastu. Wilma somnade då klockan var lite över 22, alltså vanligt tid. Bra så. Då fick jag läsa en stund innan läggdags.
 
 
Följande dag var det inte alls lika varmt och soligt. Det kom någon regnskur och så blåste det hårt hela dagen. 17 m/s visade det sedan vid Replotbron. Det blev en innedag, men Wilma sov ändå 2 timmar utomhus. 
 
 
Kunde också konstatera att havtornsbären börjar vara färdiga.
 
 
Nästa helg firar vi villaavslutning. Inte för att det behöver vara slut på villalivet ännu för i sommar, utan bara för att det hör till att fira och samlas allihopa och äta gott. I år blir det en kortare version för oss. Åker dit på fredagen men hem på lördagen. Ifjol stannade vi ju kvar över natten på lördagen, men i år blir det lite knepigare då Wilma inte kan somna när som helst och hur som helst. Det måste ju nästan vara knäpptyst om det ska lyckas, så vi åker nog hem till natten på lördagen. Vi hinner ju ändå fira villaavslutning, men några raketer blir det inte i år heller, måste kanske vänta något år med dem ännu.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0