Bilproblem mera äpplen och krusbär

Här har det inte hänt så mycket de senaste dagarna. I helgen tog vi det mest lugnt. På lördag kväll åkte vi till Lillö en sväng. På söndagen var vi till Västervik.
 
Har lite problem med bilen. I förrgår åkte jag till verkstan med den. De fixade en sak, men de kunde inte säga varför ABS lampan lyser till och från och varför hastighetsmätaren samtidigt fladdrar. Igår körde jag tills lampan började lysa och åkte till verkstan. De kunde då konstatera att det är något elektriskt fel som de inte kan fixa. Frågan är nu den, fixa på något annat ställe eller köpa ny bil direkt. Jag hade ju tänkt vänta med att köpa ny bil tills jag börjat jobba. Är inte roligt att köra då jag inte vet om något kommer att hända, sitter på helspänn hela tiden då jag kör. Så idag fick Johnny ta min bil och vi tar hans sedan då vi far på babysim.
 
Vi har också plockat äpplen och krusbär. Fem plastpåsar med äpplen har jag plockat hittills. Mamma har hämtat två påsar och en påse har jag gjort till råsaft, får se vad jag ska göra med resten. Börjar bli fullt i frysen. Mamma fick krusbären, har ju redan någon påse i frysen från tidigare år.
 
 
Imorgon kommer Wilmas kompisar med mammor hit. Det ska bli roligt. Har en äppelpaj i ugnen just nu så jag har något att bjuda på imorgon. Det är gott med äpplen! ☺
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0