Sköna dagar

Vilka fina dagar vi har haft! Riktig sommarvärme. Jag har inte klagat. Vi har passat på och njutit allt vad det har gått. Wilma har fått vara utomhus och leka, samtidigt som jag har försökt rensa lite i blombänken (vilket inte gick så bra då W inte hölls på filtarna utan ville förstås komma och hjälpa till att rensa). 
 
 
Det blev så soligt och varmt till sist så måste hämta några paraplyn för att få skugga. De blåste dock iväg så måste införskaffa ett UV tält åt Wilma. Solglasögonen ville hon heller inte ha på och sockorna åkte också av. 
 
En annan dag busade vi på balkongen.
 
 
Igår tog vi ut filtarna på terrassen. Åt lite mellanmål och såg på bilarna som körde förbi. Vi hade så roligt att vi glömde bort att ta några bilder.
 
 
På vår promenad blommade det både i gult och i blått efter vägen. Igår inhandlades också ett nytt utemöblemang. Nästa vecka någon dag får vi hämta det från butiken. Ska bli så skönt med en soffa utomhus! Har längtat flera år efter en sådan. Billigt blev det inte, men får tänka som så att vi har ju aldrig tidigare köpt något utemöblemang, så nu kunde vi nog kosta på oss ett ordentligt (det förra har Johnny snickrat ihop). Är inget större fel på det förra, bara stort, otympligt och stickigt. Nu då vi får en soffa på terrassen kan Wilma lättare sitta med och äta eller bara busa. Mycket bekvämare blir det ju också att sitta ute och titta på film.
 
Nu på förmiddagen blev vi av med de två skåpen som var till salu. Skönt att slippa dem! Lite senare blir det nog en sväng till Lillö för att se om det finns något vatten i havet och om isen ännu ligger kvar.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0