Mera loppisplagg och jordgubbshalare

Även förra helgen blev det en del loppisinköp. Finns det något roligare än att gå på loppis? Knappast. På fredagen åkte jag via loppis som ordnades vid Kvevlax Uf. Där hittade jag några klädesplagg. De flesta i storlek 86. 
 
 
På lördagen åkte jag på jakt efter en vårhalare åt Wilma. Hittade en på Combo, dock inte en sådan som jag tänkt mig, men den var ändå fin. 
 
 
Jordgubbshalaren är ju inte precis någon halare som man kryper runt i på gården, så en sådan halare måste jag också hitta. Vill dock inte köpa en ny då det är osäkert om Wilma ännu kan använda den på hösten eller om den är för liten då. Den här är i storlek 80 och är ännu lite för stor, men inte mycket. En i storlek 86 blir nog för stor för tillfället. Vill ändå att hon ska kunna röra på sig och det går inte så bra med för stora kläder. 
 
Några skor äger hon inte heller, bara tossor och oanvända finskor. Visserligen går hon inte ännu, men hon vill mer och mer dra sig upp, och i gåstolen står hon riktigt stadigt mellan varven (då hon inte springer). Så några skor till sommaren behöver nog införskaffas. Dock vill jag för det mesta inte köpa skor på loppis, så hon ska nog få splitternya vid något tillfälle. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0