Mammaledigheten slut

Förra helgen tog min mammaledighet slut. Så fort tiden har gått. Har inte jobbat på ett år, sedan förra påsken. Nu har jag både semester och vårdledigt. Vårdledigt fram till sista september. 
 
 
Annars rullar vardagen på. Har blivit beroende av de dagliga promenaderna. Det är sällan jag kommer mig ut på en promenad ensam, men här om kvällen hände det. Var skönt att kunna gå i rask takt utan någon barnvagn framför sig ☺. 
 
 
Här hemma har jag ännu inte sett skymten av några vårblommor. Vid Ämbetshuset i Smedsby tittade dock de här krokusarna upp ur marken.
 
Har loppisbord ännu fram till nästa onsdag. Hittills har det gått bra. Andra veckan brukar gå sämre så får se hur mycket det blir till slut. Var dock ett bra beslut att ta Comboliina istället för Combo den här gången. Blir inte lika mycket onödigt körande.
 
 
Ikväll ska jag åka via loppis som ordnas i Solf Uf. Imorgon blir det en sväng via Laihia där det ordnas "barnloppis" igen. De har lovat ganska varmt väder i helgen, kring 10 grader. Nu väntar jag på vår och sommar värmen! ☺
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0