Reseabstinens

Nu börjar det kännas att vi inte gjort någon resa i sommar. Reseabstinensen börjar göra sig påmind. Någon södernresa lockar dock inte för tillfället, hur skulle vi få med oss allt ifall om? Nej, snarare lockar nog en resa över till Sverige. Mest lockar förstås den svenska huvudstaden, men om jag får som jag vill så blir det snarare Umeå före jul. Helst skulle jag ju vilja fara direkt, men det är ju inte så bara att sätta sig på båten och åka iväg, måste väl nog planera lite på förhand. Det är ju nog lite krångligare, dock inte omöjligt, att resa iväg någonstans med en liten en. Då vi skulle vara en natt på Lillö packade vi bilen full så man inte ens kunde se ut genom bakrutan. Kan nästan inte ens tänka på hur vi skulle få plats med allt på en campingresa, nu då vi är tre i familjen. Som tur har vi en takbox. Nåja, det blir inga campingresor i år, men kanske nästa sommar. En eller flera nätter i Umeå är nog det enklaste resealternativet just nu. Helst flera nätter förstås, så man hinner se något.
 
 
Behöver jag något från Umeå? Nja, knappast. Men alltid hittar man ju något man inte visste att man behövde, hehe. Såklart lockar ju loppisarna också. Får fundera vidare och se vad de har för erbjudanden närmare jul. Kanske i slutet av oktober eller början av november? Vi får se.
 

Kommentarer
Postat av: Nadja

Vi besökte Umeå i augusti med vår då 2 månaders bebis och det gick super! Vi tog bilen över och sov en natt på Scandic Plaza mitt i centrum där vi fick ha bilen i garage så länge. Så vi hann gå en dag på stan i centrum och en dag besöka Avion, Ikea och Ica Maxi. Eftersom vi bodde mitt i centrum var det lätt ifall vi behövde få vår Edvin att sova/bytas på och i Avion fanns det bra skötrum osv. :) Rekomemnderar nog att åka!

Svar: Jo jag läste om det ☺. Bilen är nog ett måste att ta med då vi vill fara till Ersboda lite utanför centrum. Bodde på hotellet U&Me 2016, så tror det blir samma igen. Vi får ta det som det kommer, får väl vara beredd på att allt inte går som planerat ☺.
Caroline

2018-09-17 @ 08:54:38
URL: http://nadjuska.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0