Loppishelg

Igår började vi dagen med att fara på loppis till Laihia. Där hittade vi en hel del. Bilen blev nästan full, ja nå nästan i alla fall. Vi köpte nämligen en matstol till åt W. Den ska hon ha hos fammo och faffa har vi tänkt. Köpte också en till lekmatta, eller babygym som hon får ha hos dem. Onödigt att släpa allt fram och tillbaka. Vi är ju ändå där flera gånger i veckan så lika bra att ha en del välbehövliga saker där. Ett oanvänt skötunderlag hittade jag också på loppis i fredags. Ett likadant som vi har här hemma på köksbordet, ett med ugglor på. Det får hon också ta med till fammo och faffa. Hittade också en del kläder, men inga mängder, har ju nog en del i skåpet redan som ni vet. En lite tjockare halare hittade jag dock och det behöver hon ju nog så det var nog dagens bästa köp. Dessutom kostade den bara 6 euro. Sedan åkte vi vidare på gårdsloppis till Vöråstan. Träffade Tea. Roligt att ses fastän det bara var ett snabbt hej. Måste träffas pånytt nån dag i höst. Hann inte ta några bilder, fastän jag hade kameran med. Försökte att så snabbt som möjligt ta oss runt mellan alla innergårdar så vi sedan skulle få fara på mat till Västervik. I Vöråstan hittade vi också lite smått och gott. 
 
 
Hittade bl.a. ett nästan oanvänt paket med blöjor åt W, exakt i rätt storlek för bara 3 euro. Muminbadleksaker och några kuddöverdrag kom jag också hem med. Johnny köpte också ett zink "badkar". Alltså inte ett stort badkar, men kanske lagom storlek åt W. Ska dock inte bada i karet, det är nog tänkt att komma i användning i trädgården. 
 
Idag åkte vi till Sundom på Loppisrace. Där var det många gårdar som deltog, så vi åkte bara runt till ett fåtal. Tog ju en stund att åka runt och hitta rätt också. Hade valt ut några ställen som vi skulle fara till så var att hålla koll på både adress och nummer på själva loppisstället. Hittade bara några få saker idag. Bl.a. en sak som åker direkt i presentskåpet, samt några leksaker åt W. Dessutom åkte vi via och köpte en stol som jag fyndat åt W på facebook loppis, en Bumbostol som hon kan sitta i om några månad. 
 
 
Nu får det vara färdig fyndat för denna helg. Nästa helg, om inte före det, så blir det mera loppisbesök igen.
 

Kommentarer
Postat av: Linda K

Int var de väl libero strl 2 blöjor du köpte? 😅 för jag såg ett sånt paket i vöråstan men glömde/orkade inte fråga priset på dem 🙈 det råkar ju vara vår storlek och vi behöver mera nu 😅

Svar: Jo de va nog säkert samma paket ☺
Caroline

2018-09-02 @ 21:06:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0