Gym och barnvagnspromenader

I måndags var jag på mitt första ledda gympass sedan september ifjol. Kan knappt tro att det är sant, hur har ett år gått så snabbt!? Nåja, ett år sedan var det i alla fall. Var ju nog till gymmet några gånger ifjol på hösten, men då bara i salen. Denna gång blev det Brazilian Bikini Butt 30 minuter och Mage 15 minuter. Det sistnämnda skulle jag nog inte ha farit på, visste inte riktigt vilka övningar jag kunde göra. Jag gjorde lite egna varianter. Känns minst sagt i benen ännu idag från det förstnämnda gympasset. Kommer mig knappt upp ur soffan. Borde ha stretchat efteråt, men vem har tid med sånt då det var bråttom hem. Wilma hade inte varit så glad då jag var borta, men de hade överlevt ändå, hehe. Hon var nog mest trött. 
 
 
Annars blir det ju nog mest barnvagnspromenader på träningsschemat. Ser dock inte framemot en regnig höst, vem vill gå ut och gå i regn? Så hoppas på en fin och solig höst istället. Borde också hitta något passligt att lägga över förvaringskorgen som finns under vagnen. Regnar det och blåser så samlas det ju vatten där, vilket inte är så trevligt. 
 
Imorgon då jag ska på en snabb visit till labben så far jag till gymmet efteråt. Bäst att passa på då man en gång är i farten. Wilmas fammo är snäll och sköter. 
 
Ikväll blir det ännu en promenad, var ut på förmiddagen också. Vi får se hur långt vi orkar gå (och hur mycket rop vi orkar höra på). Dit vägen brukar gå bra, men hemvägen brukar bli mindre trevlig. Solen skiner åtminstone så förhoppningsvis får man tankat lite energi inför resten av kvällen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0