Frost och en utfärd till Kokkola

Redan igår morse var det vitt på marken. Ingen snö som tur var, utan endast rimfrost. En hagelskur kom det också igår. Idag morse tog jag tillfället i akt och gick ut med kameran. Måste alltid föreviga den första frosten varje år. Igår morse hann jag inte. Idag hann det redan bli lite varmare innan jag kom mig ut så bilrutorna hade redan tinat upp.
 
 
Lite senare på förmiddagen åkte vi på en utflykt till Kokkola. Denna gång inte bara för nöjesskull. Wilma sov hela vägen fram, bra så,
 
 
Vi började med mat på Amarillo. Det blev dock ingen trevlig matstund. Det gick bra fram tills vi fick maten på bordet. Sedan började lill busen gall skrika. Troligen pga av att damen som serverade maten talade med henne. Wilma är nämligen lite blyg för tillfället. Testade att amma henne, det gick inte. Fick istället gå runt med henne medan Johnny slängde i sig sin mat. Sedan fick han gå och mata henne med ersättning medan jag åt. Oj oj. Hade det på känn att det skulle bli så här, rätt hade jag.
 
 
Nåja, ska inte klaga, resten av dagen gick mycket bättre. Efter maten åkte vi och hälsade på en antikhandlare som ska måla skåpet som Johnny lagat. Det ska likna ett Björköskåp, så det var inte lätt att hitta någon som kan måla ett sånt skåp. Nu äntligen hittade vi rätt person. Var ett intressant besök och vi fick se många andra fina saker än bara skåp också. Wilma skötte sig utmärkt den timmen vi var där. Hon är tydligen också antik intresserad. Det är ju bra att vi lär upp henne tidigt, hehe. Sedan blev det ett loppisbesök. Johnny gick på en kort promenad med Wilma medan jag fyndade på loppis. Blev en klänning och en body åt lilla damen. Sedan åkte vi ännu till Motonet därifrån Johnny skulle ha några saker. Jag och Wilma satt i bilen och sysselsatte oss med blöjbyte, lite bus samt matning. Sedan åkte vi hem igen, som tur blev det en lugn hemfärd också.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0