En solig promenad

Något jag just nu önskar mig är lite variation på promenadvägarna. Finns två val ute vid vägen, ska vi gå till höger eller ska vi gå till vänster. Tyvärr är det inte helt optimalt att vandra upp efter skogsbilvägen med vagnen då där finns så grovt grus på vägen. Vill ju inte förstöra däcken på vagnen heller. Men kanske Wilma skulle sova bra om man tog sig en promenad där, skulle ju hoppa och skutta åtminstone. Så vi får njuta av samma utsikt varje dag på våra promenader. En dag då solen skiner och höstlöven glöder är det nästan igen skillnad var man går, man njuter av den friska höstluften ändå. Idag är det dock lite annat väder, blåsigt och regn.
 
 
Vi fortsätter att gå vagnpromenader och ha henne i liggdelen. Hon har nog börjat vänja sig. Oftast vaknar hon dock då det gått exakt en halvtimme, konstigt. Sedan somnar hon om ibland, eller så fortsätter hon ropa. Igår var hon riktigt duktig då vi tog vår förmiddagspromenad. Hon sov 50 minuter då vi promenerade och fortsatte sova 50 minuter till i vagnen på gården. 
 
Idag ska fammo sköta en stund så får jag åka till gymmet, lyx. Tråkigt att det regnar, men ska försöka täcka in vagnen så kanske de kan ta en promenad i alla fall. Utan promenader eller bilfärd somnar hon oftast inte på dagen. Så med bara 10 minuters sovsnuttar en hel dag blir det ofta ingen rolig kväll med en övertrött dam, men vi kämpar på. Det blir väl bättre får vi tro. Det har ju nog varit bättre mellan varven med kvällsgråten, så det är väl bara någon fas hon är inne i just nu. Lilla gulle ♥.
 

Kommentarer
Postat av: Tea

Ja det där med faser är nått man absolut bekantar sig med under baby/småbarnsåren! Kämpa på, Wilma är så fin!Hoppas vi hinner ta en träff nån dag. Njuter här på jobbet av att få ta del av er vardag ❤️

Svar: Jo det är väl så ☺. Tack ❤. Jo det är bara att höra av dej, så ser vi när det passar ☺👍.
Caroline

2018-09-26 @ 12:00:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0