En höstlik vecka

Så var det fredag igen och det börjar kännas som höst. Speciellt nu då det varit regnigt väder har det börjat kännas mera som höstlikt. Sommarvärmen ser också ut att vara ett minne blott. Nu i veckan har jag varit både till tandhygienisten och till tandläkaren, haft lite egentid kan man ju också säga, hehe. Nå inte riktigt. Fammo har varit snäll och skött Wilma och det har gått bra. I tisdags då jag en gång var i farten så passade jag på att fara till gymmet också. Första gången på detta år! Senast jag var dit var 29.12. Börjar vara en tid sedan, men det kändes faktiskt nästan som igår då jag väl steg in genom dörren. Allt var som förut. Blev dock bara 35 minuters träning, men bra så. Tränade lite armar och ben. Bäst att börja försiktigt efter så långt uppehåll. Nu är bara frågan den när jag hinner fara dit igen. 
 
 
Igår var vi på mamma-barn träff vid rådgivningen. Först kändes det som om jag inte ville träffa några andra mammor, visste ju inte vem som skulle vara där, men då jag väl var där var det faktiskt riktigt trevligt. Kom en minut försent till träffen, men det gjorde ingenting. Jag som alltid brukar vara i tid tycker nu inte om att ha tider att passa. Allt tar ju så mycket längre nu på något konstigt sätt, hehe. 
 
Idag var vi till Swingeling på "Bärdonsträff". Man fick alltså testa olika bärsjalar och liknande. Jag hade med mig min Stokke bärsele, men ingen där hade någon vidare erfarenhet av en sådan så fick ingen hjälp med den. Har bara testat den en gång och då skrek W allt vad hon kunde. Idag testade jag en ringsjal. W tyckte inte om det heller, samma reaktion som med selen, rop och skrik. Såg också hur man använder andra sorters sjalar. Vet ännu inte om jag ska skaffa någon sorts sjal, än så länge har vi ju klarat oss bra utan. Skulle ju också behöva öva om hon nu alls ska trivas att sitta fastspänd på mig, vet inte om jag har tålamod med det. Vi får se då hon blir lite större. 
 
Ikväll tog jag mig tid och gick ett snabbt varv genom vår skog. Hittade en hand full med kantareller. Borde nog gå och kolla längre in i skogen också, senast fanns där inga, men har inte hunnit nu på några veckor. Imorgon ska vi på 4-års kalas, annars har vi inga stora planer inför helgen.
 
Önskar er alla en fin fredagskväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0