Veckans loppisfynd

Just nu springer vi inte på loppis lika ofta som vi brukar. Den yngsta i familjen brukar nämligen oftast vakna bara vi stiger innanför dörren på ett loppis. Sedan hinner man inte gå många meter innan det är färdigt och hon börjar ropa. Ibland somnar hon om, ibland ligger hon bara och tittar, men det händer inte att hon skulle sova sig igenom en hel loppisrunda. Nåja, här om dagen kom vi oss ändå till Comboliina. Det gick relativt bra och vi kom oss igenom hela loppisen denna gång utan att behöva gå ut med hälften osett. Långa kassaköer är också något vi helst undviker men denna gång hade vi tur och det var kort kö. Tomhänta kom vi heller inte ut. Denna gång fyndade vi ett par hängselbyxor i storlek 80 och en pyjamas i storlek 68. Praktiskt med ärmar man kan vika över händerna på pyjamasen. Borde köpa fler såna. Säg till om du vet var man kan hitta såna pyjamas! 
 
Igår blev det också en runda på loppisen i Kvevlax UF. Mamma och pappa var snälla och skötte Wilma under tiden, så jag fick åka iväg själv en sväng. Tyvärr hade jag spyhuvudvärk och det bara vinglade mig i huvudet, så det var inget nöje att gå på loppis. Hittade nog ändå lite smått och gott, men skulle nog ha sökt igenom alla loppisbord ännu en gång om jag skulle ha orkat. 
 
 
Mest nöjd är jag över Polarn o Pyrets vindfleecehalare för 4€. Såg att de kostar 80€ i butiken. Visserligen blå, men allt behöver inte vara rosa och rött.
 
Idag efter att vi varit till stan en sväng släppte Johnny och Wilma av mig så jag fick gå ett varv på Combo. Blev ett snabbt varv på en halvtimme, men skönt att få vandra runt själv ändå. Kom ut med bl.a. följade saker.
 
 
Nu inhandlas mest storlek 68, 74 och förstås ännu större kläder om jag hittar något fint. Den rosa fleecedräkten i storlek 74 kommer säkert till användning i vinter, vintern är ju lång. Den rosa bodyn/klänningen har hon redan en av i storlek 56, men den är ju tyvärr för liten så nu fick det bli en i storlek 74 för en billig slant.
 
Det har varit en bra loppisvecka!
 

Kommentarer
Postat av: Lmn

Hämt hit hon eller de på skötas så slipper du iväg allena😉😍

Svar: Kan nog skick dit dem båda två 😛😀😍
Caroline

2018-10-06 @ 21:33:29
Postat av: Linda K

Fint fynd dendär halaren 👍😊 var också där i fredags och fick gå själv då barnen sov i bilen och sambon övervakade 😍 fyndade en hel del fina barnkläder i ”retrostil” åt både storebror och lillasyster 😊

Svar: Bra med loppis! Där sparar man nog en massa pengar jämfört med att köpa nytt :).
Caroline

2018-10-08 @ 20:34:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0