Auktion och middagsvila

Igår var vi på auktion till Miekka. Ovanligt med auktion så här sent på året. Visste nog nästan på förhand att vi inte behövde något, men man kan ju aldrig veta. Auktionen hölls utomhus så det var tur att vi var ordentligt klädda. Solen värmde dock skönt ändå. Vi åkte nog hem tomhänta.
 
 
Idag har det inte varit lika fint väder. Regn, regn och mera regn. Höll visst upp på morgonen, men precis då jag tänkte att vi skulle ta oss en promenad så började det ösa ner. Sedan regnade det resten av dagen. Suck. Nåja, vi busade på övrevåningen en stund. Om man vill kan man ta sig en vilopaus i vaggan, vi testade förut en dag, men det blev ingen långvarig vilostund.
 
 
Idag blev det istället middagsvila gånger fyra i sängen. Lite enformigt blev det nog. Ammar henne ca 5 minuter och så somnar hon, bra så, men då gäller det att jag ligger kvar bredvid henne, annars vaknar hon. Då sover hon ca 30 minuter. Så känns nästan som vi bara legat och vilat idag, hehe. Synd då det varit så dåligt väder. Borde köpa en ordentlig regnrock, några regnbyxor äger jag inte ens. Ikväll blev det en timmes tur med bilen istället för en kvällspromenad. Nu sover damen så sött i sin säng, snart är det nog dags för oss andra att krypa ner under täcket. Godnatt.
 

Kommentarer
Postat av: Nadja

Vi hade exakt samma procedur med säng-vilan igår... Tänkte själv bli tokig, men vad kan man då de små måste få sova... :)

Svar: Skönt att höra att det är andra som har samma problem ☺. Blir nog tokig emellanåt, men får vara glad hon sover på natten. Får tänka att "det kunde vara värre" ☺.
Caroline

2018-10-09 @ 09:36:09
URL: http://nadjuska.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0