Andra försöket

Denna vecka började med förkylning för min del. Som tur har ingen annan ännu drabbats. Det blev alltså inget babysim för mig idag. Satt istället på utsidan och tittade på då Johnny och Wilma simmade. Vi hann bara lägga ner henne på skötbordet, inte ens ta av henne kläderna, så började hon ropa högt. Vet inte om hon såg och hörde mannen bredvid som klädde om en annan baby eller vad det var som skrämde henne. Hon var tyst en minut tills Johnny tog med henne in till omklädningsrummet, då började hon igen. Stackaren. Tar så sjukt i mamma hjärtat. Men annars hade det tydligen nog gått bättre än förra gången. Nog grät hon, men inte hela tiden i vattnet. Så vi fortsätter nog. Jag skulle faktiskt helst vänta några månader och sen försöka igen. Jag var inte alls till någon tröst idag. Hon började ropa direkt Johnny gav henne till mig och jag skulle klä på henne. Sen tystnade hon först då vi klätt på henne och hon fick komma upp i Johnnys famn. Suck. Får väl intala mig själv att det blir bättre, ja vi får ju hoppas det. 
 
Ja det här blev inget muntert inlägg. Men så är det ibland. För att stilla mina nerver lite åkte jag efteråt ensam via Lidl och sedan efter mat åt oss båda från Burger King. Gott var det! ☺. Och lite välbehövlig egentid fick jag.
 
Blev så suddiga foton då jag fotade genom fönstret. Måste ta bättre bilder en annan gång.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lmn

Du får ju nog in på bassängskanten å ta fotona å bara du e barfota👌🏻
Blir nog bättre med simmase, ha hon varm i duschrummet, handduken runtom och hon behöva väl int duschas nå före heller eller hu va d😅 ps.minns ej fast ja har 3🙈🙄😅✌🏻

Svar: Jo han har nog matchande simbyxor...eller så int, hehe. Jo nå värmen va de ingen brist på. Svetten bara rann, eller så var det dreglet, nå både och då vi var i duschrummet och vänta på att få gå och simma. Ja det rann int nå dregel på mig, men nog svett, hehe. Vi får hoppas det börjar gå bättre.
Caroline

2018-10-27 @ 22:27:43
Postat av: Lmn

Har Johnny matchande leopard simbyxor oxå som Wilma🤔😜😅

2018-10-27 @ 22:28:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0