Workshop och besök

Det blev lite sömn natten till lördag. Wilma sov relativt bra (dock lite oroligt o vaken vid 5). Jag sov bara nån kort stund innan Johnny kom hem vid 3.30 tiden från julfesten. Upp vid 5 och mata Wilma och sen sov jag ganska bra fram till 8.20 då jag steg upp för att hinna laga mig färdig för att åka på Workshop till Easy Fit i stan. Så såg nästan i kors då jag körde in till stan, men jag kom mig helskinnad fram, hehe. Typiskt att jag inte hittar sömnen då Johnny är borta, likadant varje gång. Nåja jag visste ju på förhand att det skulle bli en sådan natt, så var lite förberedd. 
 
På gymmet deltog jag i en "Träning efter graviditet" Workshop. Det var Fanny Indola som driver Nicetreeni i Kokkola som höll kursen. Det var både teori och praktiska övningar. Man fick lära sig många bra och nödvändiga saker. De praktiska övningarna var också bra, men skulle gärna ha velat få lite mera personlig hjälp med dem. Förstås förstår jag att tiden inte räckte till för att instruera alla personligen. En bra förmiddag blev det! Gå in på Nicetreenis facebook sida om du vill se en bild på oss som deltog. Innan jag åkte hemåt igen svängde jag in via Smiths Burgers i Smedsby efter lite smaskig lunch. 
 
Igår på eftermiddagen fick vi besök av Tea och Milja. Det var trevligt! Tusen tack för muminboken och de fina klänningarna! Wilma hade just vaknat då hon fick besök så det var riktigt passlig tajmning. Hon var på bra humör hela eftermiddagen. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0