Planterat i växthuset

Då var det äntligen planterat i växthuset. I år fick Johnny göra allt, jag satt på en stol och såg på, hehe. Just nu är det inte så värst bekvämt för mig att krypa omkring på marken, ej heller att stå och böja mig neråt. Det är ju bra då man kan hjälpas åt. Jag förde åtminstone bort skräpet efteråt. I år blev det två körsbärstomatplantor samt två gurkplantor. Dessutom planterade vi ut chiliplantan som fått växa här inne hela vintern. Det finns ännu plats för en planta i den ena planteringssäcken, får se om vi köper en till planta av något slag eller om det får vara bra så här.
 
 
Får hoppas de växer till sig och ger god skörd. Det blev inga vanliga tomater i år, tar så länge innan de blir färdiga. Fläkten är också på plats i växthuset, så genast det blir lite kyligare där inne så slår den igång. Får hålla tummarna att vi slipper frostnätter, men man vet ju aldrig. Får se hur länge det tar innan man kan plocka den första tomaten och gurkan. Väntar med spänning.
 
På tal om det andra växthuset, alltså bygget nere på gräsmattan mot vägen, så går det just nu ganska trögt. Eller inget har hänt på den fronten ännu i år. Följande fråga är väl var man kan hitta det rätta virket och sedan själva stommen till växthuset. Vi har många gånger konstaterat att det mesta inte går att få tag på i Vasa. Någon brådska är det väl inte med själva bygget, vi får se hur mycket som blir gjort denna sommar. Jag har på känn att vi kommer att ha ganska mycket annat att pyssla med...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0