Försommar kväll

Vilken bra kväll det blev igår. Johnny slutade jobbet lite tidigare så klockan var inte mycket då vi kunde avnjuta smaskiga grillspett på terrassen. 
 
 
Sedan solade vi och läste en stund, måste ju njuta medan det varar. Sedan förstorade Johnny blombänken nere på gräsmattan runt stenarna. Han planterade också dit några rosor som han fick då han fyllde år.
 
 
Molly hade det skönt och busade vid päronträdet. Jag var dock inte så glad då hon vässte sina klor på trädet, såg dessutom inte ut att vara första gången hon gjorde det.
 
 
Sedan blev det "filmkväll" utomhus. Eller film och film, vi såg på flera avsnitt av Ullared tills klockan var lite över 23. Lite ätbart måste man ju också bunkra upp med om man ska orka sitta flera timmar. Turkisk yoghurt morgon och kväll skulle jag inte klara mig utan, men det duger endast med Valios yoghurt, de andra smakar äckligt. Fredagen till ära blev det lite popcorn också, men bara med lite lite salt.
 
 
Även denna kväll bär vi ut datorn för att se på något bra program. Helst skulle jag ju vilja se Eurovisionen, men då jag skulle vara tvungen att titta på den ensam så blir det nog bäst om jag ser på den imorgon istället, då kan jag ju spola förbi de låtar jag inte vill lyssna på. Dessutom är det ju slutet av Eurovisionen som är bäst, att se hur alla röstar och vem som vinner. Låtarna har jag redan hört. Vem tror ni vinner? Jag tror på Israel, men tycker nog att Finlands låt också är bra även om jag inte tror vi har chansen att vinna hela tävlingen. Spännande att se hur det går.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0