Årets första blommor planterade

Ville få det lite vårfint i trädgården. Det är ju ännu inte riktigt dags att plantera ut sommarblommorna. Nu blev det så här.
 
 
Det blev inga blommor på trappan ännu, blommorna räckte inte till. Måste kanske ta och köpa några till. Grodan som brukar stå i blombänken kom sig också ut.
 
 
Ännu finns det en snöhög kvar på gården, men misstänker att den nog är ett minne blott om en vecka.
 
 
Idag har vi fört två släpkärrslass med skräp till Stomossen. Skönt att bli av med lite skräp, speciellt alla stora pafflådor och styroxbitar som låg och skräpade. Ännu finns det nog mera skräp kvar att föra bort, men det får bli en annan gång. Kan hända det tar flera år ännu innan vi kommer oss dit med det, hehe. Vet inte vem som radat upp sådär många pafflådor i vedlidret, tydligen har vi köpt sådär mycket saker som varit inpackade i lådor. Men då var det ju nog pafflådor som blivit sparade i många år. Det är tur att vi har stora uthus då det också finns saker som jag skulle vilja slänga, men Johnny tycker kan vara bra att ha. Finns nog säkert saker som han vill slänga men som jag vill spara också. Huvudsaken det blev lite mera utrymme nu så vi får börja rada upp en ny hög med pafflådor...eller så inte.
 
Hoppas ni fick en bra helg. Visst har det varit varmt, men hos oss har det blåst rakt upp så det har ändå varit lite kyligt. Det ser dock ut att bli en solig och fin vecka så vi får hoppas vinden avtar.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0