En helg på språng

Så var den helgen nästan slut. Igår var vi på språng mest hela dagen. Började med Combo, hittade lite smått och gott. Sedan åkte vi in till stan. Hade bokat bord på Amarillo. Det var sista dagen som de hade specialerbjudande på Texican Chicken, 10€ per person så bäst att passa på. Det var gott! Även fast Johnny nog skulle ha fått ner en till portion. 
 
 
Sedan besökte vi butiken Flying Tiger som äntligen kommit till stan. Det är nog en av mina favoritbutiker! Där kan man hitta alltmöjligt som man behöver, och inte behöver. På Clas Ohlson hittade jag nya solglasögon. Måste köpa nya varje år då de på något konstigt sätt alltid blir så skråmade. Undrar varför...månne för att jag slänger dem här och där. Nåja, ingen vits att köpa dyra, de håller inte bättre ändå. Två par byxor hittade jag på HM. Har länge varit på jakt efter ett par bekväma mjukisbyxor, mammabyxor alltså. Men inte hittat några. Kan inte ha byxor som går "under magen" tål inte såna fastän jag egentligen skulle kunna ha mina vanliga och inte dra upp dem så högt. Nej, bekvämt ska det vara! Vill ju inte ha låga byxor annars heller. Till sist åkte vi via Citymarket på vägen hem. Där hittade vi en söt tomtedräkt som var på rea.
 
 
Hann vara hemma ungefär en timme innan det var dags att åka iväg igen. Denna gång till Västervik på kalas. Det var min syster som fyllde år. Förutom tårta i magen fick vi också med oss en hög med baby kläder. Tack!
 
 
Idag har jag jobbat nio timmar, 8-17. Fötterna värker, men ingen huvudvärk åtminstone. Blir en lugn kväll. Imorgon har jag en ledig dag, men det är fullt upp ändå. Blir ett besök till mödrarådgivningen samt frissan. Tog tag i saken och bokade frissatid då jag inte klippt håret sedan september! Blir nog bara en snabbklippning av topparna. På kvällen blir det vattenjumppa. 
 
Vi går allt närmare april månad. Sista månaden som jag kommer att jobba före jag tar lite semester före mammaledigheten. Egentligen skulle jag nog ha velat spara all semester tills efter mammaledigheten, men blev ombedd att ta en del före, så gör det nu ändå. Ganska skönt det egentligen. Skulle ju kunna ta ledigt nu direkt bara jag fick. 
 
Hoppas den kommande veckan bjuder på lite mera vårväder, ingen mera snö tack!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0