En helg i mars

Helgen börjar gå mot sitt slut. Känns inte som om jag fått gjort så mycket denna helg annat än jobbat, men så är det ibland. I fredags efter jobbet blev det ett besök vid simhallens gym tillsammans med Johnny. Senast jag besökte ett gym var i december, så jag kände mig ganska klumpig. Gick på löpbandet, crosstrainade lite och tränade armarna. Var lite svårt att veta vad jag kunde/vågade göra. Bäst att ta det lugnt. For också och köpte en ny akku till min bil. Hoppas bilen startar bättre nu då! Hade varit förutseende och gjort hembakad pizza redan på torsdagen så vi hade varsin bit kvar att äta då vi kom hem, tur det, för jag var vrålhungrig!
 
Igår blev det också jobb 8-16. Även för Johnny blev det en arbetsdag så då vi båda jobbat klart för dagen åkte vi och handlade och på vägen hem blev det en matbit. Var trött då jag kom hem så jag vilade 1,5 timme. Sen var klockan nästan åtta, så då var det bara att sätta sig framför tv:n några timmar innan det blev läggdags igen. 
 
Idag bjöd Johnnys föräldrar oss på mat vid Juthbacka. Det var riktigt gott! 
 
 
Blev dock trött på hemvägen så nu får vi se om vi alls får städat idag, eller om jag ska vila resten av eftermiddagen så jag orkar med nattjobb i natt. Här borde dammsugas, men kanske jag ger dammsugaren åt Molly istället, hehe. Dessutom borde vi köpa en ny dammsugare, men det får bli en annan dag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0