En bra ledig helg

Det blev en riktigt bra ledig helg. På lördag blev det ett besök till Laihia. Där hade de loppis i en skola. Där såldes barnkläder i alla storlekar, skor, leksaker, tillbehör och mamma kläder. Vi kom inte tomhänta ut därifrån. Förutom några klädesplagg hittade jag också muminpåslakan och ett "spjälskydd" (eller vad det nu heter). Spjälskyddet ska vara i vaggan. Ska köpa att bredare till spjälsängen. De sistnämnda kom dock inte med på bild. Jackan hittade vi på ett annat loppis.
 
 
Var också och hämtade ut en gratis låda med babytillbehör från Lastentarvike. Där fanns bl.a. bjöjor, nappflaska och tutt (napp). På kvällen blev det 40-års firande hos några vänner. 
 
Söndagen spenderades mest hemma. Blev dock en tur till Stenhaga. Kvällen tillbringade vi på Målarbackan. Johnny tillverkade lite drickbart, dock färdigt först om flera månader. Vi kunde också konstatera att det läckte ut bromsvätska ur min bil, så den förde de till en verkstad lite senare på kvällen. Som tur fick jag låna Johnnys mammas bil så jag kom mig till jobbet idag morse. Bilen står nu på gården igen och borde vara fixad. Var inte något större fel som tur var. Har ännu inte hunnit köra den så får se nu om allt är okej då jag ska köra till vattenjumppan.
 
Håller tummarna för att bromsarna fungerar som de ska och att inga röda lampor lyser.
 

Kommentarer
Postat av: Lmn

Nu får du nog bjud på kaffe ngn dag så jag slipper min klädhög som jag har här åt dig innan du hinner köp ÄNNU mera😘😅😍beroende framkallande eller hur😍❤😃

Svar: Jå ha nog tänkt på de, bara de sku finnas nån passlig dag ☺. Måst se på arbetslistan. Beroendeframkallande, nej inte alls 😜 😀
Caroline

2018-03-14 @ 08:22:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0